Zending (NMI)

alt

De Kerk van de Nazarener is een zendingskerk en heeft een actieve zendingsvereniging: de NMI – Nazarene Missions International. 

Iedere gemeente heeft haar eigen zendingscommissie, zo ook de Kerk van de Nazarener Nijmegen. De zendingscommissie heeft als doel  ieder gemeentelid actief bij het zendingswerk te betrekken. De NMI doet dit door middel van onderwijs en publiciteit.De zendingscommissie bestaat uit een aantal leden van de gemeente en komt met regelmaat bij elkaar.

Regelmatig wordt er in de gemeente aandacht besteed aan een ander aspect van het zendingswerk. Dat kan zendingswerk zijn in een ander werelddeel, maar zeker ook dichtbij, in de stad waarin wij gemeente zijn. Over het jaar verspreid, zijn er verschillende mogelijkheden om het werk met gebed en/of financieel te ondersteunen.

Door wereldwijd met alle kerken van de Nazarener een aantal dezelfde doelen te steunen kunnen wij als kerk wereldwijd een verschil maken voor die medemensen, veraf of dichtbij, die onze steun heel hard nodig hebben!

Wil je meer informatie over het werk van de NMI: vraag het ons gerust!