Wijk en stad

Eat & Meet is een project van de kerk in samenwerking met De Agnesparochie en Vincentius Vereniging Nijmegen. Het bestaat al bijna 10 jaar en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Het doel is om mensen uit de wijk te verbinden en een gezonde, betaalbare maaltijd aan te bieden. Op iedere eerste vrijdag van de maand kunnen mensen bij Eat & Meet terecht. Kijk voor meer informatie op www.eatenmeet.nl. Contactpersonen in onze kerk zijn Fred en Anita Heideveld.

Sinds 2021 bestaat onze samenwerking met “van tuin tot bord” wat een onderdeel is van het buurtrestaurant “De Broederij”. Zij zijn een wijkcentrum en koken vegetarische maaltijden voor buurtgenoten. Voor hun maaltijden gebruiken ze biologische groenten uit de eigen moestuin. Deze moestuin hebben ze aangelegd in de voortuin van de kerk. De moestuin is nog in ontwikkeling. Lijkt het je leuk om mee te werken als vrijwilliger? Meld je gerust aan bij Fred Heideveld.

Naast deze initiatieven zijn gemeenteleden ook betrokken bij het Marikenhuis en de Verwondering in het centrum van Nijmegen.

Voor het eerst hier / First time here?

X