Bedankt voor je aanwezigheid!

Wat leuk dat je tijdens ons openingsfeest aanwezig was. Wij hopen dat je bezoek een fijne (eerste) kennismaking met onze kerk is geweest.

Scrol voor meer informatie over onze kerk verder naar beneden.

Heb je de (Kinder)speurtocht ‘de goede herder’ voltooid? Kijk en luister hier naar het bijbehorende bijbelverhaal:

Kerk van de Nazarener Nijmegen

In onze kerk is een plek voor jou ongeacht persoonlijke ontwikkeling, omstandigheden, leeftijd of maatschappelijke positie. We zien er naar uit om jou te ontmoeten. Jij bent van onschatbare waarde voor God en voor ons.

Als kerk komen wij elke zondag bij elkaar aan De Gildekamp 6002 in Nijmegen om samen een kerkdienst te beleven om 10.30 uur. De kerkdienst duurt ongeveer anderhalf uur. Daarna drinken we gezellig koffie en thee met elkaar en is er ruimte voor ontmoeting en gesprek.

Daarnaast komen we elke twee weken om 16.00 uur samen in het centrum. De middagdiensten zijn gericht op ontmoeting met elkaar, om zo samen te groeien in ons geloof. 

Wanneer iemand geen Nederlands spreekt doen we ons best een passende vertaling aan te bieden.

Andere activiteiten

Naast de dienst op zondag zijn er nog allerlei andere activiteiten. Zo staat er bij Koffiepraat altijd warme koffie, thee en wat lekkers klaar. Je bent altijd welkom om aan te schuiven voor een kopje koffie, een gesprek en gezelligheid.

Vraag jij je af of er meer is dan dit leven? Of waarom je er eigenlijk bent? Dan is de Alpha cursus iets voor jou! Tijdens de Alphacursus gaan we over deze vragen in gesprek en ontdekken we welke antwoorden het christelijk geloof hierop geeft.

Ben je tussen de 12 en de 17 jaar? Elke twee weken op vrijdagavond hebben we een tieneravond. Na een lekkere maaltijd, hebben we een programma waar leuke en gezellige activiteiten afgewisseld worden met serieuzere thema’s.

Al onze activiteiten zijn vrij toegankelijk. Je hoeft je niet aan te melden. Je bent van harte welkom vrijblijvend te komen kijken en deel te nemen.

Wil je meer weten?

Meer informatie over onze activiteiten en de achtergrond van onze kerk vind je op deze website.

Heb je vragen of wil je graag contact met iemand? Onze pastors Jaap Maris en Hadassa Stehouwer staan je graag te woord.

Je kunt contact met ze opnemen via onze contactpagina.