Voor het eerst hier

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Hier vind je in het kort de belangrijkste informatie over onze kerk.

In onze kerk is een plek voor jou ongeacht persoonlijke ontwikkeling, omstandigheden, leeftijd of maatschappelijke positie. We zien er naar uit om jou te ontmoeten. Jij bent van onschatbare waarde voor God en voor ons.

Als kerk komen wij elke zondag bij elkaar aan De Gildekamp 6002 in Nijmegen om samen de ochtenddienst te beleven om 10.30 uur. De kerkdienst duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens de dienst is er een speciaal programma voor de kinderen. Daarna drinken we gezellig koffie en thee met elkaar en is er ruimte voor ontmoeting en gesprek.

Daarnaast komen we de eerste en derde zondag van de maand (behalve tijdens de zomervakantie) om 16.30 uur samen aan de Prins Hendrikstraat 79 bij het centrum van Nijmegen. De middagdiensten zijn gericht op ontmoeting met elkaar, om zo samen te groeien in ons geloof. We drinken koffie en thee, luisteren naar een inleiding en gaan vervolgens met elkaar in gesprek. De diensten zijn zowel in het Nederlands als in het Engels. Wanneer iemand deze talen niet spreekt, doen we ons best een passende vertaling aan te bieden.

Andere activiteiten

Naast onze diensten op zondag zijn er nog allerlei andere activiteiten die door de weeks plaatsvinden. Al onze activiteiten zijn vrij toegankelijk. Je hoeft je niet aan te melden. Je bent van harte welkom vrijblijvend te komen kijken en deel te nemen.

Koffiepraat
Zo staat er bij Koffiepraat altijd warme koffie, thee en wat lekkers klaar. Je bent altijd welkom om aan te schuiven voor een kopje koffie, een gesprek en gezelligheid.

Alpha cursus
Vraag jij je af of er meer is dan dit leven? Of waarom je er eigenlijk bent? Dan is de Alpha cursus iets voor jou! Tijdens de Alphacursus gaan we over deze vragen in gesprek en ontdekken we welke antwoorden het christelijk geloof hierop geeft.

Tieneravond
Ben je tussen de 12 en de 17 jaar? Elke twee weken op vrijdagavond hebben we een tieneravond. Na een lekkere maaltijd, hebben we een programma waar leuke en gezellige activiteiten afgewisseld worden met serieuzere thema’s.

Wil je meer weten?

Meer informatie over onze activiteiten en de achtergrond van onze kerk vind je op deze website.

Heb je vragen of wil je graag contact met iemand? Onze pastors Jaap Maris en Hadassa Stehouwer staan je graag te woord. Je kunt contact met ze opnemen via onze contactpagina.

Voor het eerst hier / First time here?

X