Kinderwerk

Dankbaar zijn we voor de vele kinderen in onze gemeente. Gezamenlijk met de ouders starten de kinderen in de kerkdienst. In het begin van de dienst is het zogenoemde ‘kindermoment.’ Dan zingen we een kinderlied, praten we met de kinderen en bidden we voor ze. Speciaal voor dit moment komt regelmatig het poppenduo ‘Joep en Sep’ langs in een filmpje of zelfs live.

Na het kindermoment zijn de kinderen van harte welkom om naar de crèche of zondagschool te komen. De groepen zijn als volgt verdeeld:

  • De Ark: voor baby’s en kinderen tot 4 jaar.
  • De Tabernakel: voor kinderen vanaf groep 1 t/m groep 4.
  • De Tempel: voor kinderen vanaf groep 5 t/m groep 8.

Bij de Tabernakel en de Tempel gebruiken we de methode van Bijbel Basics van het Nederlands Bijbelgenootschap. De kinderen krijgen daarmee de verhalen uit de bijbel mee, zingen liedjes, doen spelletjes en maken knutselwerkjes. Aan de hand van de thema’s leren de kinderen wie Jezus voor hen is en wat geloven betekent in hun dagelijks leven. De kinderen zijn welkom in een veilige en gezellige groep die aansluit bij hun eigen leeftijd om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten en samen te groeien in geloof en vriendschap. De groepen worden geleid door een hecht team aan kinderwerkers met liefde voor God en voor de kinderen. Je bent als ouder van harte welkom om ook even binnen te lopen voor of na de dienst om kennis te maken en/of bij te praten.

Joep en Sep tijdens het kindermoment

Ben je benieuwd naar de verhalen van Joep en Sep? Bekijk ze op hun eigen YouTube kanaal. https://www.youtube.com/channel/UC2zrUfIseYv8PYKxtzT8dZQ

Voor het eerst hier / First time here?

X