Kinderwerk

Tijdens de ochtenddienst zijn de kinderen in de basisschoolleeftijd van harte welkom om bij de zondagschool aan te sluiten. Voor baby’s en jongere kinderen tot 4 jaar bieden wij opvang in de crèche aan. Na het kindermoment in de kerkdienst mogen alle kinderen naar de zondagschoollokalen gaan. Hier wordt een thema uit de Bijbel besproken aan de hand van verhalen, liedjes, spelletjes, knutselwerkjes en nog veel meer! Aan de hand van deze thema’s leren de kinderen wie Jezus voor hen is en wat dat betekent in hun dagelijks leven.

De kinderen zijn welkom in een veilige en gezellige groep die aansluit bij hun eigen leeftijd om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten en samen te groeien in geloof en vriendschap. De groepen worden geleid door een hecht team aan kinderwerkers met liefde voor God en voor de kinderen.

Je bent als ouder van harte welkom om ook even binnen te lopen voor of na de dienst om kennis te maken en/of bij te praten!

Tijdens het kindermoment in de kerkdienst komt het duo Joep en Sep vaak langs in een filmpje of zelfs live! Wil je ze beter leren kennen? Hieronder staat een link naar hun eigen YouTube kanaal!

https://www.youtube.com/channel/UC2zrUfIseYv8PYKxtzT8dZQ