40 Jarig Jubileum

Dit jaar bestaat de Kerk van de Nazarener Nijmegen 40 jaar! Dat gaan we deze zomer samen vieren onder het motto “Geloof, Hoop en Liefde”. Tijdens de jubileumactiviteiten zal er geld worden ingezameld voor het Albastenfonds; voor het bouwen van kerken, scholen, ziekenhuizen en klinieken om zo vanuit wat wij hebben ontvangen weer ‘ons steentje bij te dragen’ aan onze wereldwijde kerk.

De Jubileum activiteiten zullen plaatsvinden tussen 10 en 24 september 2023.

Reünie – Zondag 10 September 12:30 – 16:00 (AANMELDEN VERPLICHT)

Het Jubileum wordt afgetrapt met de Reünie. Alle mensen die zich verbonden voelden met de Kerk van de Nazarener Nijmegen in de afgelopen 40 jaar zijn welkom om aan te sluiten. Er zal een High Tea worden verzorgd en er zullen verscheidene activiteiten worden georganiseerd om terug – en vooruit te kunnen blikken.

Aanmelden kan tot en met 3 september. Vul hiervoor het aanmeldformulier in dat bereikbaar via de button ‘aanmelden reünie‘.

Als u moeite heeft met digitaal aanmelden, mag u contact opnemen met Fred Heideveld (06 44 26 86 84)

Buurtdag – Zaterdag 16 September 14:00 – 17:00

Om ons jubileum samen met de buurt te kunnen vieren, nodigen we iedereen uit onze buurt uit voor een gezellige jubileummarkt voor jong en oud in en rondom ons gebouw. Er zijn activiteiten voor jong en oud, muziek, verkoop van hapjes en een modeshow vanuit onze eigen kledingbank (14:00 en 15:00). Daarnaast is onze kledingbank de hele middag geopend.

Middagviering – Zondag 17 September 17:30 – 20:00

De middagviering in de Lutherse kerk zal in het teken staan van ‘Hoop’ en zal starten om 17:30. Schuif gezellig aan bij het eten. Nodig vooral kennissen uit die niet snel naar een kerkviering gaan. Iedereen is welkom!

Locatie: Lutherse Kerk, Prins Hendrikstraat 79, 6521 AX Nijmegen

Feestelijke kerkdienst – Zondag 24 September 10:30 – 12:00

We maken er deze ochtend een groot feest van om 40 jaar Kerk van de Nazarener Nijmegen te vieren! Na de dienst zal er een lunch klaarstaan.

Gemeentemiddag – Zondag 24 September 12:30 – 16:00 (AANMELDEN VERPLICHT)

Samen met de mensen die zich nu verbonden voelen aan de KvdN Nijmegen sluiten we het Jubileum op een gezellige en feestelijke manier af. We genieten van een lunch waarna we zeskamp zullen voor alle leeftijden.

Het aanmeldformulier zal in de kerk hangen.

Voor het eerst hier / First time here?

X