Eredienst

Elke zondagochtend komen wij om 10:30 uur bijeen in de kerk te Nijmegen-Lindenholt. Onze diensten worden gekenmerkt door bezinning, gebed, hedendaagse muziek, overdenking en aandacht voor de kinderen.
Op vastgestelde data komen we samen rondom bijzondere thema’s, zoals doop, lidmaatschap, geboorte, missie, en gebrokenheid en ziekte.

Crèche en zondagsschool
Wij zijn een jonge kerk met veel gezinnen met kinderen. In de dienst krijgen de kinderen de ruimte: in het begin mogen ze naar voren komen en wordt er speciaal aandacht besteed aan hen (kinderlied, verhaal, vragen etc).
Daarna, gaan ze o.l.v. enthousiaste vrijwilligers naar hun eigen programma. In 6 leeftijdsgroepen wordt met veel plezier gespeeld, geknutseld, gezongen of naar een (Bijbel-)verhaal geluisterd.

Jongeren
Iedere 1e en 3e zondag van de maand is er een speciale dienst alleen voor de tieners. Op de andere zondagen nemen de tieners deel aan de algemene dienst. Een keer per maand nodigen wij hiervoor een spreker uit die zich speciaal op tieners en jongeren richt.

Verder is er een jeugdgroep op vrijdagavond.