Welkom bij de Kerk van de Nazarener – Nijmegen

Als kerk willen wij een baken zijn voor de mensen in de buurt en daar buiten. Een plek waar iedereen zich ongeacht persoonlijke ontwikkeling, omstandigheden, leeftijd of maatschappelijke positie thuis en welkom voelt. Waar onvoorwaardelijke liefde, dankbaarheid en verbondenheid centraal staat.

Voor onze samenkomsten maken we gebruik van ons eigen kerkgebouw aan de Gildekamp en de Lutherse Kerk aan de Prins Hendrikstraat. Zowel op zondag als door de weeks vinden er activiteiten plaats. Kijk bij de agenda hieronder voor een overzicht van alle activiteiten met bijhorende locaties.

We zien ernaar uit u te ontmoeten!

NIEUWS

AGENDA

    • Zondag 31 maart
      10:30 - 12:00 Kerkgebouw Lindenholt - De Gildenkamp 6002
    • Vrijdag 5 april
      Wil je beter Nederlands leren spreken in een ontspannen en gezellige omgeving? Kom naar ons Taalcafé voor koffie en gesprekken!<br />Do you want to improve your Dutch in a fun and relaxed environment? Come to our Taalcafé for coffee and conversations!<br />Locatie: Perplex, Eilbrachtstraat 8, 6511 LX Nijmegen


      14:00 - 17:00
    • Zondag 7 april
      10:30 - 12:00 Kerkgebouw Lindenholt - De Gildenkamp 6002
    • De middagdiensten zijn gericht op ontmoeting met elkaar, om zo samen te groeien in ons geloof. Van harte welkom om aan te schuiven!


      17:30 - 19:00 Lutherse Kerk in Nijmegen - Prins Hendrikstraat 79, 6521 AX Nijmegen
    • Dinsdag 9 april
      Bij Koffiepraat staat de koffie klaar, is er altijd wat lekkers te snoepen en is er tijd voor gesprek. Heb je zin in koffie, een gezellig praatje of een goed gesprek? Welkom om aan te schuiven! We zien ernaar uit je te ontmoeten.


      10:00 - 13:00 Kerkgebouw Lindenholt - De Gildenkamp 6002

Voor het eerst hier / First time here?

X